Om Skiens Antikvariat

Skiens Antikvariat har et spesielt godt utvalg innen norsk lokalhistorie og postkort fra Telemark (Norges største samling og oppdelt i kommuner), kunst, det alternative, antroposofi, meditasjon, krim, historie, vitenskap, sport, biografier, filosofi, reiser, friluftsliv, meditasjon og mye mer.

Vi forhandler også frimerker,aksjebrev, tegneserier, mynter/sedler (de fleste myntene er kvalitetssatt før auksjon i Porsgrunn myntklubb av jury/mange av de dyre myntene er kvalitetssatt av Gunnar Thesen, Tom Tvedt, Roschberg og undertegnede mfl.) og postkort Norge og verden. Vi har spesialisert oss på stempler, brev og kort fra Telemark (også oppdelt etter kommuner) og på filateli og postkort fra Danmark.

Vi har også aksjebrev, smykker og tegneserier (under kategorien diverse samlegjenstander). Vi bygger nå opp en portefølje med billedkunst og foto spesielt med henblikk på Telemarkskunstnere. Vi kjøper også varer som er tilknyttet Telemark.

Vi har åpnet et lager for salg i Porsgrunn: Vestsiden i Reimsgate 10(ved Porsgrunns største kran) med ca 104.000 bøker.De fleste av disse bøkene er skrevet inn på nett. Fra 1/1 2015 kan man ringe 901 43 993 for å avtale om man ønsker å besøke lageret. Vi har her store utvalg av norsk og utenlandsk skjønnlitteratur, kristendom, krim, dikt, barnebøker, danske bøker, pocketbøker og noe tegneserier (mest Donald).

 Ved arv gjør vi takseringer av frimerker, mynter, postkort, bøker etc. Vi har nå rundt 104.000 enheter for salg, derav ca 71900 bøker, 2110 mynter/sedler, 6200frimerker/brev, 833 diverse(aksjebrev, tegneserier) m.m og 17.700 postkort(størst i Norge på nett?) og ca 350 aksjebrev. 14 dagers returrett på alle kjøp.